Cum functioneaza?

Pentru a face o estimare de pret, va rugam sa completati formularul din pagina principala.

pret transport marfaSelectati tipul transportului, daca doriti echipa pentru operatiunile de incarcare / descarcare, data cand doriti sa se efectueze transportul etc. La final se va genera un pret in functie de solicitarile dvs. Acest pret este orientativ si are la baza o medie a tarifelor practicate de firmele de transport marfa din tara. La final, puteti alege sa primiti pe Email ofertele de pret ale firmelor inscrise in acest portal.

Pentru o estimare cat mai exacta, selectati doar un singur tip de transport. Bifati doar optiunea care se potriveste solicitarii dvs.

Preturile sunt valabile pentru transportul de marfa local, in Bucuresti sau in interiorul marilor orase din tara.

Pentru transportul de marfa intre diverse orase din tara, va rugam sa contactati firmele de transport inscrise in acest portal.

Exemplu:

pret transport marfaPretul unui transport de marfa in Bucuresti, din punctul A in punctul B, cu o autoutilitara de transport de 3,5Tone este de aproximativ  120 lei. Acest pret poate creste in functie de distanta, materiale precum folie cu bule pentru impachetat sau daca solicitati o echipa de baieti pentru transport.

Pe piata transportatorilor, preturile pentru acest transport sunt cuprinse intre 100 si 150 lei. Bineinteles, exista si oferte de pret mult mai mici sau mult mai mari. Din acest motiv, pe website-ul pret transport marfa veti gasi doar firme de transport care au fost verificate si care ne transmit in permanenta eventualele modificari de pret.