Termeni și condiții

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu conditiile de utilizare exprimate mai jos.

Site-ul pret-transport-marfa.ro nu oferă servicii de transport și nu se implică în tranzacții!

Scopul acestui site este de a va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general dar nu garanteaza exactitatea lor la momentul accesarii acestora de catre dvs., desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, acest informatii sa fie cat mai exacte.

Ne rezervam dreptul de a modifica, sterge sau structura continutul site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Pentru a afla pretul unui transport, nu este necesar sa va creati cont sau sa ne furnizati date personale precum nume, telefon, adresa de Email. Accesul si utilizarea site-ului sunt complet gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a se informa în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

Preturile sunt preluate din site-urile firmelor de transport si afisate ca atare. Va rugam sa retineti faptul ca preturile afisate in acest site nu constituie o oferta ferma si nici nu garantam exactitatea acestora.

Pentru a afla cu exactitate cat costa transportul/serviciul dorit, va recomandam sa contactati firmele de transport pentru a obtine cea mai buna oferta de pret. Folositi informatiile din acest site in scop personal.

Website-ul www.pret-transport-marfa.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastra.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati.