Termeni si conditii

Website-ul pret-transport-marfa.ro este o aplicatie informatica ce pune la dispozitia vizitatorilor un calculator online cu ajutorul caruia puteti calcula pretul cursei unui transport de marfa, mobila sau moloz, in interiorul unei localitati.

Pentru a afla pretul unui transport, este necesar sa parcurgeti pasii unde selectati tipul transportului, cand doriti sa fie efectuat etc. Website-ul pret-transport-marfa.ro nu va solicita vizitatorilor date cu caracter personal. Daca doriti sa fiti contactat de o firma de transport, va rugam sa introduceti o adresa de Email valida si un numar de telefon valid pentru a putea fi contactati. Daca nu sunteti de acord cu acest lucru, puteti contacta dvs. firmele de transport inscrise in acest portal folosind datele lor de contact.

Va rugam sa tineti cont ca pretul final al unui transport va este oferit doar de prestatorul de servicii, dupa ce ii transmiteti toate detaliile legate de transport. In functie de solicitari, pretul final poate fi diferit de cel estimat.

www.pret-transport-marfa.ro NU ofera servicii de transport.

Va rugam sa folositi acest calculator doar in scop informativ.